اخبار

کارگاه آنلاین آموزشی(هنر تفکر خارج از چارچوب : ریسک . سرمایه گذاری و اقتصاد)برگزار شد

کارگاه آنلاین آموزشی(هنر تفکر خارج از چارچوب : ریسک . سرمایه گذاری و اقتصاد)برگزار شد
1399/01/11

 وبینار هنر شفاف اندیشیدن در اقتصاد سرمایه گذاری و مدریت ریسک توسط دکتر پیمان مولوی امروز 26 اسفند ماه1398 برگزار گردید، در این وبینار با تکیه بر هنر شفاف اندیشیدن رولف دوبلی، قوی سیاه نسیم نیکلاس طالی و نقطه اوج ملکوم گلدول صحبت شد.

هر روز کارشناسان با پیش بینی هایشان ما را بمباران می کنند; اما آن ها چقدر قابل اعتمادند؟ تا چندسال قبل; کسی به خودش زحمت نمیداد این پیشبینی ها را بررسی کند تا اینکه philip tetlock دست به کار شد. او در یک دوره‌ی ده ساله ۲۸۳۶۱ پیش بینی را از ۲۸۴ نفر، که خود را متخصص میدانستند; ارزیابی کرد. نتیجه: متخصصان به لحاظ دقت; فقط اندکی بهتر از کسی که به صورت تصادفی پیش بینی می کند عمل کرده بودند و از بین آنها; بدترین پیش بینی مربوط به نابودی و فروپاشی بود. جان کنت گالبریث ( John Kenneth Galbraith) اقتصاددان دانشگاه هاروارد، نوشته است: دو نوع کارشناس پیش بینی داریم؛ آنهایی که نمی دانند و آنهایی که نمی دانند که نمی دانند. رولف دوبلی
هنر تفکر خارج از چارچوب : ریسک . سرمایه گذاری و اقتصاد
هر چه سریع تر متوجه شوید که شناختی از دنیا ندارید. به شناخت بهتری از دنیا می رسید. (رولف دوبلی)

هنر شفاف اندیشیدن رولف دوبلی را حتما خوانده اید با ترجمه عادل فردوسی پور بزرگ ، این کتاب در نحوه تفکر و زاویه دیدن تلاشی بسیار دارد.
در آکادمی تامین مالی و سرمایه گذاری مولوی در باب هنر تفکر خارج از چارچوب در باب ریسک ، سرمایه گذاری و اقتصاد با شما خواهیم بود
در این وبینار به نحوه مدیریت ریسک و هنر دیدن آنچه دیگران نمی بینند صحبت خواهد شد، در سرمایه گذاری چگونه می توان متفاوت دید و متفاوت عمل کرد؟
همچنین در اقتصاد ، اقتصاد بیمار این روزهای ایران چطور باید به جای تکرار مکررات بر روی تفاوتها تکیه کرد و هنر به خرج داد.
در این رویداد از ملکوم گلدول نویسنده نقطه اوج تا نسیم نیکلاس طالب نویسنده قوی سیاه به نکاتی در باب اقتصاد ، سرمایه گذاری و ریسک خواهیم پرداخت.

آنچه که نمی دانید شما را به دردسر نمی اندازد آنچیزی که از آن مطمئن هستید شما را به دردسر می اندازد   مارک توایناقتصاد امر پیچیده ایست و سرمایه گذاری هم به همان میزان سردرگم کننده، حال اقتصاد پر ریسک ایران را هم به این معجون اضافه کنیم نتیجه بسیار پیچیده تر خواهد شد.
در کارگاه وبیناری این هفته روزهایی قبل از پایان سال ۱۳۹۸ سعی خواهیم کرد با هنر شفاف اندیشیدن اقتصادی، سرمایه گذاری و مدیریت ریسک  به استقبال سال ۱۳۹۹ برویم ، سالی که سخت است و همه این را می دانیم، اما آیا ما هم به تله سخن زیبای مارک تواین گرفتاریم؟ آیا از دانسته های خود مطمئن هستیم؟ بسیاری را اینچنین می شناسم که مطمئن در خصوص آینده سخنوری می کنند، اما در این وبینار با تکیه نسیم نیکولاس طالب، ملکوم گلدول و رولف دوبلی سعی خواهیم کرد خارج از چارچوبهایی که رسانه ها به ما تحمیل می کنند بپردازیم.
از الگوی سرمایه گذاری در سال ۹۹ ، مدل سرمایه در گردش شرکتی، ارزش افزوده ، نقش تورم در موفق نشان دادن ما، بررسی پیش بینی های اقتصاددانان و مشاوران سرمایه گذاری در سالهای گذشته و فاصله آن تا واقعیت و …
چرا برخی ایده های سرمایه گذاری به سرعت فراگیر می شوند و یا طرحی تجاری سریع بین مردم جا باز می کند؟ آیا بدان به صورت دقیق فکر کرده اید؟
یا شما هم معتقد به شانس و اقبال هستید؟
در دنیای سرمایه گذاری تقریبا شامس هم بی حساب و کتاب به سراغ شما نمی آید.
چرا بعضی از ایده‌ها به‌طور ویروسی گسترده و فراگیر می‌شوند، اما برخی از ایده‌ها خیر؟ ملکوم  گلدول این مسئله را در قالب ایده‌ای با عنوان نقطه‌ی شروع توضیح می‌دهد. لحظه‌ای جادویی که از آن نقطه به‌بعد یک ایده یا اتفاق کوچک، ناگهان فراگیر یا یک رفتار اجتماعی تبدیل به یک اپیدمی اجتماعی می‌شود و مانند آتش‌سوزی به‌سرعت پیش می‌رود. درست مثل یک فرد بیمار که با انتقال ویروس به افراد دیگر ممکن است به‌تدریج سبب فراگیر شدن آن ویروس در سطح جامعه شود. نطقه‌ی شروع جایی است که ناگهان افراد زیادی درگیر این ویروس می‌شوند. گلدول اعتقاد دارد که ایده‌ها، پیام‌ها، محصولات و رفتارها همچون ویروس در میان مردم پخش می‌شوند. همان‌طور که ویروس از جایی به‌بعد (که همان نقطه‌ی شروع است) به‌سرعت میان عموم منتشر می‌شود و دیگر نمی‌شود جلوی انتشار آن را گرفت، ایده‌ها نیز به‌همین صورت فراگیر و همگانی می‌شوند.
در وبینار هنر تفکر خارج از چارچوب در باب ریسک سرمایه گذاری و اقتصاد صحبت خواهیم کرد، چگونه نگرش اشتباه منتج به نتایج اشتباه می شود، از ملکوم گلدول خواهیم آموخت ، از نقطه اوج و چگونه می توان یک ایده تجاری را فراگیر کرد